24 Eylül 2011

Friends with Benefits


Bir sine kritikte daha beraberiz sevgili izleyici. Bu yorumu Cannes'ta ki evimde pipomu içerek yazıyorum "Eduardo bana şarap getir evladım" . Neyse şaka bir yana ortada keyifli vakit geçireceğiniz ve tam bir "izle,unut" kategorisine sokabileceğimiz bir film var.

Bu filmin diğerlerinden farkı fuck buddy'lik müessesesini gayet keyifli ve güzel bir biçimde işlemesi (evet konu bu) ve Justin Timberlake ve Mila Kunis ikilisinin kimyaları tutan bir ikili oluşturması.


Senaryoda pek zeka belirtisi görmesemde arada yapılan güzel esprilerin "here comes the tornado"  (American Pie izleyenler hatırlar) :) ve Alzheimer konusunun filme yedirilmesinin filme biraz daha sağlamlık kazandırdığı kesin. Ayrıca filmin keyifle izlenmesinin bir başka sebebide yardımcı oyuncu kadrosunun çok sağlam olması bence (Jenna Elfman, Woody Harrelson, Richard Jenkins, Shaun White, Patricia Clarkson).

Uzun lafın kısası benzerleri bulunsada (Bu sene benzer konulu 3'ncü film) yinede keyif veren bir film söz konusu. İzleyin Pişman olmazsınız.


Bunu beğenen bunu da beğendi: No Strings Attached
IMDB Puanı: 6.7
İzle ve Yorumla Puanı: 7.5

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...